Make your own free website on Tripod.com
Laman Permintaan Lagu 2003

image2.jpg

Semua lagu yang anda inginkan...telah saya surf dari beberapa web lagu..seperti jaki n sesumpah...dan ada juga rakaman yang telah saya buat sendiri.....Jika anda inginkan lagu mp3 ....anda hanya bolih meminta 3 lagu sahaja pada tiap permintaan ...Maaf ini disebabkan space yang tidak mencukupi... Terimkasih!!

thanks.gif

Askum..Encik Hanif disini saya dah muatkan permintaan anda..lagu yg anda inginkan....malahan saya add in lagi extra songs for u.....kerna lama tak jumpa den no...hihihhiihi..so load jgn tak load eh...anyway thank for request ok....kalau gi mancing jgn lupa jemput2 eh.....tunggu kat muara ...hihihi..ok chow..lagi satu Encik Hanif  kalau nak lagu bagi nama peyanyi atau kumpulan...poning den cari...tittle lagu banyak eh sama....oklah kang  marah lak Encik Hanif kita...bila nak balik kampung...lamanya tunggu ..hihihihi.. Terbaru...

Tak Sanggup-- X Factor

Mengapa Perpisahan Yang Kau Pinta-- Flybaits

Kenangan Lalu-- Flybaits

Rindu Bayangan-- Jay Jay

Setelah Kau Datang-- Jay Jay

Teratai-- Sweet Charity

catapillar.gif

Terimakasih kepada saudara lanz kerna sudi menghantar email kepada saya.....Disini saya telah sediakan lagu permintaan anda.....bolihlah anda loadkan lagu kegemaran anda dibawah ini..Anda hanya perlu 'rigth klik'..'save target' dan simpan didalam file anda....!!

GuN & RoSes- Dont Cry

Casey- Jangan Ada Benci

DEFG- Cinta Sakti

Linkin Park- Where I Belong

Utada Hikaru- First Love

Siti & 2 By 2- Kau Mawar Ku

Disini saya juga masukkan video klip permintaan anda.....Maaf kerna tak dapat saya publishkan semua video klip yang anda inginkan...Kerana ruangan ini terhad.....Cara untuk load...gunakan rigth klik dan save target simpan pada file mana yang anda mahu....Jika ada masalah dengan loadding emaillah kepada saya...Enjoy yourself..!!

Kau Ku Sayanggi_ Last Minute

catapillar.gif

Terimakasih kerna sudi email kepada saya.....Lagu-lagu pemintaan anda telah pun saya sediakan disini...Jika  En Rusdy ada masalah tentang loading bolihalah email pada saya...thank..!!

Britney- From Buttom Of My Heart

Bon Jovi- It's My Life

catapillar.gif

ac.gif
Klik disini untuk kelaman pilihan ke 2...!

Klik me to get home...!!!...Where I belong...!!!
ac.gif
Muachhhhhhhhhh...for u..!!!

mailf.gif

Please get in touch with any comments or reactions to my site.